Onze locaties

Wij hebben 4 locaties, waarvan 2 in groepsverband zijn en 2 locaties met studio’s en/of appartementen.

Touwslager – Sappemeer

De Touwslager is een woonlocatie voor jongeren in de leeftijd van 15-23 jaar.  De Touwslager biedt plaats aan 16 jongeren, verdeeld over 2 groepen. De jongeren hebben een eigen zit-/slaapkamer en per groep een gezamenlijke woonkamer, keuken en sanitair.

Driemaster – Groningen

In de wijk Lewenborg in Groningen staat de Driemaster. Een woonlocatie voor jongeren van 15 tot 23 jaar. Het trainingshuis biedt plaats aan 22  jongeren verdeeld over 3 groepen. De jongeren hebben een eigen zit-/slaapkamer en daarnaast per groep een gezamenlijk woonkamer, keuken en sanitair. 

Noorderstraat – Sappemeer

In Sappemeer staat een trainingshuis voor jongeren van 18 tot 23 jaar. Dit huis (voormalig postkantoor) biedt woonruimte aan 11 jongeren en is gelegen aan de Noorderstraat  in Sappemeer. De jongeren hebben de beschikking over een zelfstandige studio of appartement met eigen sanitair en kookgelegenheid.

Helperwestsingel – Groningen

In de wijk Helpman in Groningen Zuid staat het trainingshuis Helperwestsingel. Dit wooncomplex wordt gedeeld met Elker (6 bewoners). Compaz Jeugd biedt ondersteuning aan 13 jongeren van 18 tot 23 jaar. De jongeren hebben ieder een eigen appartement.

De Touwslager

De touwslager is een traingshuis voor jongeren in de leeftijd van 16-23 jaar. We gaan samen met de jongere kijken welke begeleiding past bij de vragen die de jongere stelt om vervolgens een volgende stap in je leven te maken.

Driemaster

In de wijk Lewenborg in Groningen staat een trainingshuis voor jongeren van 16 tot 23 jaar. Het trainingshuis biedt plaats aan 17 jongeren verdeeld over 4 groepen. De jongeren hebben een eigen zit-/slaapkamer en daarnaast een gezamenlijk woonkamer met keuken. 

De Noorderstraat

In Sappemeer staat een trainingshuis voor jongeren van 18 tot 23 jaar. Dit huis (voormalig postkantoor) biedt woonruimte aan 10 cliënten en is gelegen aan de hoofdweg in Sappemeer. De jongeren hebben de beschikking over een één- of tweekamer-appartement met eigen sanitair en kookgelegenheid.

Helperwestsingel

In de wijk Helpman in Groningen Zuid staat het trainingshuis Helperwestsingel. Dit wooncomplex wordt gedeeld met Elker (6 bewoners). FLINQ biedt ondersteuning aan 13 jongeren van 18 tot 25 jaar. De jongeren hebben een eigen appartement.